Elérhetőségek

Söpte Sport Egyesület

Cím: 9743 Söpte,
Petőfi S. u. 61.
Telefon:
+36-30/631-9798
E-mail:
soptefociklub@freemail.hu
Egyesület...

Egyesület adatai

Adószám: 19892605-1-18

Bankszámlaszám: 17600042-00713520-00200004Köszöntő


Tisztelt Támogatóink, Szurkolóink! Kedves Sporttársak!

Szeretettel köszöntöm Önöket Söpte Sport Egyesület megújult honlapján!

Köszönet  a szurkolóinknak akik kitartással és lelkesedéssel  buzdítják csapatainkat a hazai mérkőzéseken és kísérik  Őket  az idegenbeli mérkőzésekre. Köszönet, hogy  töretlenül  állnak a csapataink  mellett.  Azon vagyunk, hogy egységet kovácsoljunk és családi jelleggel ruházzuk fel közösségi életünket. Szándékunk, hogy élményeket adjunk fiataloknak és felnőtteknek, hogy szórakozás legyen meccsre járni. Köszönet a sportolóknak, játékosoknak akik időnként szép játékkal, gólokkal   szereznek örömöt , nem csupán önmaguknak.
Köszönet illeti Söpte SE. támogatóit, az egyesület elnöksége tagjait is odaadó munkájukért.
Söpte  Sport Egyesület   Labdarúgó szakosztálya  több éve sikeresen működik ,mondhatom, hogy meghatározó csapata lettünk a Vas megyei  II.osztályú labdarúgó életének.
Külön öröm, hogy egyesületünknél az utánpótlás-nevelés is megkezdődött 2016. nyarán, nagyon kedves kép volt , hogy az   20-25 gyermek gyakorol zöld gyepen és a tornatermekben. Reméljük, hogy a szakképzett trénerekkel sok szép sikert élnek meg  fiataljaink.
Az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy összehangolt munkával, közös erővel, tiszta, átlátható viszonyok alapján, az eddigi eredményekre támaszkodva folytassuk az egyesület építését, fejlesztését. Sportpályánk  és annak környéke folyamatosan  épül, szépül !  A fejlesztések folyamata  koránt sem zárult le. Bízunk abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban tovább fejlődik az egyesület infrastruktúrája.
Söpte SE.  a jövőben is szeretne legalább ilyen eredményesen szerepelni mind a felnőtt, mind az utánpótlás csapataival.  Céljaink eléréséhez szükség van minden támogatóra, szurkolóra, családtagra, hiszen mindig magasabb szinten játszani nagyszerű dolog, de ezért a kiváltságért jelentős erőfeszítéseket kell tennünk. Kérem minél többen, jöjjenek ki mérkőzéseinkre és szurkoljanak  csapatainknak!

Hajrá Söpte!                                                             Dr.Horváth László Söpte SE. elnöke
Vissza az előző oldalra!
Söpte Sport Egyesület - Magyar